Aarhus Ejendomsservice er en virksomheden, der som navnet antyder det, leverer ejendomsservice i Aarhus og omegn. Ejendomsservice er naturligvis et vidt begreb, og virksomheden favner da også bredt i deres sortiment af ydelser. De tilbyder alt fra græsslåning og trappevaske til vinduespolering, snerydning og meget andet.

Aarhus Ejendomsservice henvender sig primært til erhverv. Det kan være alt fra boligforeninger, der søger en ekstern professionel vicevært, hvilket sikrer, at arbejdet bliver gjort ordentligt hver eneste gang. Det kan også være virksomheder med et større domicil, hvor det er vigtigt at bygningen fremstår så indbydende som muligt. Eksempelvis at græsset er slået foran bygningen, at vinduerne ikke er fedtet og at facaden er rengjort.

Det er altid nemt og hurtigt at indhente et tilbud fra Aarhus Ejendomsservice. Du kan enten ringe på 28782026‬ eller udfylde formularen på hjemmesiden og bliv ringet op. Tilbuddet er naturligvis het uforpligtende, så det eneste du binder dig til, er at få et god pris på den pågældende opgave.

Der er mange gode grunde til at bruge Aarhus Ejendomsservice. Eksempelvis har de en stærk grøn profil, de har konkurrencedygtige priser, er kvalitetsbevidste og holder altid de aftaler der indgås. Beder du om et tilbud, har du dette inden for et døgn.

Adresse

Adresse:

århus

GPS:

56.162939, 10.203921000000037

Telefon:
Email:

-