Danlåse er en låsesmed på Frederiksberg, Valby, Køge, Amager og stort set alle andre steder i København. Danlåse blev stiftet tilbage i 2010 og har hovedsæde i Greve. De tilbyder alle former for låseservice. Så uanset om du skal have udskiftet låse, skal have installeret et sikkerhedssystem eller har smækket dig ude af dit hus, lejlighed eller bil, så kan Danlåse hjælpe.

Det er Daniel Jagd, der ejer og driver virksomheden. Han har mange års erfaring som selvstændig låsesmed. Han har været ansat i nogle af landet største låsesmedefirmaer, inden han sprang ud med eget firma under navnet Danlåse. Udover at løse de opgaver som opstår akut, tilbyder de også rådgivning og kommer gerne ud og besigtiger din ejendom og vejleder dig om den bedste og sikreste løsning. Der er mange, der har nogle låse, der ikke lever op til dagens standard og dermed ikke er sikre forhold til indbrud.

Er sikkerheden i top i dit hjem?

Hvis du har den mindste tvivl om, hvorvidt dit hus er god sikret mod indbrud, er det en god ide at få det tjekket. Danlåse kommer gerne ud og laver indbrudssikring af din ejendom og laver indbrudssikring. Her kan du lære mere om hvordan du kan optimere sikkerheden på dit hus, når det kommer de korrekte låse.

Ved en besigtigelse af dit hus, lejlighed eller sommerhus, får du et sikkerhedstjek på alle døre og vinduer: Du bliver sat grundigt ind i evt. problemstillinger og mulige løsninger, og herefter får du et helt uforpligtende tilbud fra os på hvad det koster at komme helt i mål med sikkerheden.

Adresse

Adresse:

Greve Bygade 46 2670 Greve

GPS:

55.597452, 12.247465000000034

Telefon: