Når det kommer til at finde en fagmand, så er der ikke noget der ligger, klarer i munden end Davidsen. Vi er altid tilgængelige og kan hjælpe dig med alle dine gør det selv projekter du nu måtte have.

Vi står altid klar til at hjælpe alle typer af kunder. Det er sådan set lige meget om du er familiefaren der er i gang med, gør det selv projektet hjemme i stuen eller i soveværelset, eller om du er den lille selvstændige håndværker der er ude for at hente materialer til dig næste job. Vi er endda ligeglad med om du er den helt store tømrer virksomhed der skal have en stor mænge produkter hjem til at ligge på jeres lager så i altid kan rykke ud og hjælpe jeres mange kunder.

Hos Davidsen går vi op i god service og derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det du leder efter. Det er lige meget om det er hvilken type træ der er bedst til dit skur, hvilke redskaber du k an forvente at bruge til forskellige projekter, eller hvilke kantsten, du skal bruge på dine projekter. Du kan se vores store udvalg på vores webshop.

Det er uanset om du henvender dig i butikker eller du henvender dig online, så skal vi nok komme med et godt svar som du helt sikkert kan bruge til noget når det kommer til at planlægge videre med hvad det er du skal bruge. Vi kan også levere vores produkter lige til din dør og dermed skal du ikke selv sørge for at have den helt store trailer med når du handler hos os.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig i enten vores online webshop eller vores fysiske butikker rundt omkring i hele Danmark.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-