Leder du efter en fagmand, som kan hjælpe og vejlede dig til at finde det helt rigtige designermøbel til dit hjem. Så er virksomheden og designmøbel eksperterne fra Designovation, den fagmand, som du netop leder efter.

Designovation beskæftiger sig både med salg og vejledning af designermøbler, og belysning til private og erhvervskunder – og det har de gjort siden 2014.

Designovation tilbyder online køb, på deres webshop, hvor du finder alle deres produkter, til fordelagtige priser. Vis du som så mange andre, gerne vil prøve det møbel som du kigger på, så er du altid velkommen i deres 300 kvm store showroom, som du finder på Folke Bernadottes Allé 5, Port 17 – 2100 København Ø. Her kan du få lov til at sidde og mærke på det møbel som du kan lide – og blive helt klar over, om det skal være netop dette.

Designovation har et bredt udvalg af designer sofaer fra FERM Living, loungestole fra Andtradition eller belysning fra brandet Ballroom.

Hele personalet glæder sig altid til at høre om dine ønsker og spørgsmål, og er klar til at vejlede dig, til at vælge det helt rigtig designermøbel til netop dit hjem. De sørger for at du altid vil være tilfreds med dit køb.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-

Web:

-