Elbek & Vejrup er en IT-virksomhed med ekspertise i Microsoft-teknologier. De tilbyder forretningsrådgivning og udvikler IT-løsninger til en lang række virksomheder i forskellige brancher. Løsningerne optimerer forretningsprocesser og giver således konkurrencemæssige fordele for Elbek & Vejrups kunder og samarbejdspartnere.

ERP-systemer er kernekompetence

Elbek & Vejrup har specialiseret sig i Enterprise Ressource Planning systemer, forkortet ERP-systemer, som samler salg, køb, lagerstatus, økonomi, logistik og andre relevante data på én cloudbaseret platform, der er let tilgængelig. Elbek & Vejrup rådgiver især om Microsoft Dynamics 365, som er de fleste virksomheders foretrukne ERP-system. Her kan de med deres dybdegående viden og forskellige branche tilbyde en løsning, der matcher den enkelte virksomheds behov. Løsningen kan desuden løbende justeres, for eksempel i forbindelse med vækst.

Førende på sit felt

IT-virksomheden stræber efter at være den bedste på sit felt, og det afspejles både i økonomiske og sociale sammenhænge. I regnskabsåret 2017/18 havde Elbek & Vejrup et overskud på lige knapt 43,5 millioner kroner før skat, og det taler for sig selv. Derudover blev de i 2018 kåret som Danmarks bedste arbejdsplads på baggrund af trivselsundersøgelser foretaget i 135 danske virksomheder. Med andre ord kan du trygt lægge din virksomheds IT-fremtid i hænderne på den nordjyske IT-virksomhed.

 

Adresse

Adresse:

Tangen 6, 8200 Aarhus N

GPS:

56.19796119999999, 10.17370900000003

Telefon: