Der kan være mange grunde til at tage et førstehjælpskursus. Ret beset burde alle tage det, da det burde være i alles interesse, at kunne redde et liv, hvis det bliver nødvendigt. Mange tager det dog i forbindelse med, at de tager kørekort. Ikke så meget af lyst men fordi det er lovpligtigt og et krav i forbindelse med at tage kørekørt i Danmark. Det er naturligvis et krav, at du tager førstehjælpskurset et sted, der er godkendt.

Bag hjemmesiden Foerstehjaelptilkoerekort.dk finder man virksomheden TipTop Trafikak. Deres primære virke er at være køreskole. Derudover tilbyder de altså også førstehjælpskurser til kørekort. Der er intet krav om, at du er ved at tage et kørekort på en af deres køreskoler. Du kan således sagtens benytte dig af deres førstehjælpsundervisning, selvom du er tilknyttet et forløb et andet sted.

De tilbyder kurset på Amager og Frederiksberg samt i Gentofte, Ringsted og Farum. Prisen på kurset kan naturligvis blive justeret – i skrivende stund er den på 750 kroner, og for dette beløb kommer man gennem følgende:

Velkomst og præsentation
Uddannelsens rammer, undervisningsform og indhold og krav
Ulykkestyper, hastigheder og hvilke skader kan der ske?
Hjertemasage
Specielle forhold ved færdselsulykker
Hvad gør du ved ulykker når du har lært førstehjælp – ud fra 4 hovedpunkter
Førstehjælp til kredsløbssvigt/blødninger mv.
Håndtering af psykisk førstehjælp
Situationstræning

Adresse

Adresse:

Hostrupsvej 6, 1950 Frederiksberg

GPS:

55.68151280000001, 12.535698700000012

Telefon: