GRUNK EVENT er dit eventbureau i København. Vi har mange års erfaring med at arrangere firmafester for både større og mindre firmaer, hvor især firmajulefrokoster, fylder meget. Vi tilbyder også en lang række andre events. Vi arrangerer fester i hele landet, og uanset om du er på udkig efter en leverandør i København eller i resten af landet, så står vi til rådighed.

Der er findes mange forskellige måder at afholde et firmaevent på, men én ting er helt sikkert, der skal være en rød tråd i arrangementet. Vi, som eventfirma står for at arrangere det hele. Vi står på mål for alle de tiltag der bliver udarbejdet, og skaber et unikt event, I sent vil glemme.

Hvis I ønsker en oplevelse, der skal være noget ud over det sædvanlige, er der en god grund til at tage fat i os, GRUNK EVENT. Vi har i mange år arrangeret firmajulefrokoster i helt unikke rammer og en lang række andre events. Udover at servicen altid er i top, og maden fænomenal, er lokationerne et kapitel for sig. Vi arrangerer eksempelvis firmajulefrokoster på Nordeuropas mest eksklusive og ikoniske hotel D’Angleterre og mange andre eksklusive lokationer rundt om i Danmark. GRUNK EVENT dækker hele landet med et omfattende program af events. Med events året rundt og et så stort program, er vi stolte af at kunne kalde os for Danmarks største leverandør af kvalitets julefrokoster og events til det danske erhvervsliv.

Adresse

Adresse:

Hørvænget 3

GPS:

55.65855289681472, 12.298755489448922

Telefon: