Hindsgavl slot, er et hotel og konferencecenter placeret i smukke omgivelser på fyn. I middelfart ligger det smukke slot Hindsgavl, hvor du kan booke dig ind til enten hotelophold eller møde/konference.

Hindsgavl slot har flere hundrede års historie, med blandt andet H.C Andersen, som har udnævt området til at være et af de smukkeste naturområder i Danmark. Slottet er renoveret mange gange, og idag kan det altså bruges til ophold og konferencer i de tilhørende festlokaler. Hindsgavl slottets restaurant “Den Hvide Dame”, servere årstidsbestemte retter, der ændres hver måned.

Med optil 120 flotte hotelværelser er det muligt at forlænge dit ophold på Hindsgavl, så du kan nyde det smukke slot, og de flotte naturomgivelser. Hindsgavl slottet er perfekt til arrangementer som bryllupper, møder og meget andet. Hindsgavl sætter rammerne for det perfekte bryllup, og du kan vide dig sikker ligegyldig størrelsen af dit bryllup. Hindsgavl har et meget udadvendt og erfarent personale, hvor du vil få serveret lækker mad med råvarer fra Hindsgavls helt egen køkkenhave. At holde bryllupet på et slot kan føles som et eventyr, og du har også mulighed for at skræddersy dit bryllup på Hindsgavl slot. Du kan vælge at gå med det store overdådige bryllup, eller du er måske mere til et mindre intimt bryllup.

Adresse

Adresse:

hindsgavl

GPS:

55.504984, 9.68933190000007

Telefon:
Email:

-