Hovedstandens Dødsbo og Konkurs, HSDK, er en virksomhed, der tilbyder tømning af dødsboer i hele hovedstadsområdet, såvel som tømning af konkursboer. Når en meget nær ven eller et familiemedlem går bort, går man er svær tid i møde. Der er mange forskellige ting, der skal tages stilling til, og det kan være svært at overskue det hele. En af de ting, der kan være meget svære, er at skulle rydde op i den afdødes hjem.

Ved at overlade det hele til HSDK, slipper for at gå et hus, der kan være fyldt med minder, og det kan være meget uoverskueligt at skulle tømme et helt hjem for gamle møbler, tøj og andet som kan være samlet sammen gennem et helt liv. Det er meget forskelligt, hvad det koster at få ryddet et dødsbo. I nogle tilfælde betaler firmaer som Hovedstandens Dødsbo og Konkurs for at få lov til at rydde det, hvis det vurderes at der er værdier for mere end det koster at rydde det.

Dette er naturligvis en vurderingssag fra gang til gang, og man kan altid få et helt uforpligtende tilbud inden man beslutter sig for, hvad der sker ske. Det er naturligvis altid en god ide lige at gå igennem tingene selv først. For tiden uden reel værdi, kan sagtens have en meget stor affektionsværdi.

 

 

 

Adresse

Adresse:

Vigerslev Alle 240 2500 Valby

GPS:

55.6572558, 12.487982500000044

Telefon: