InkPro er en dansk webshop, som sælger diverse kontor artikler. De sælger alt fra blækpatroner til elektronik til rengøringsprodukter. Alt hvad du skal bruge på dit kontor og mere til. De tilbyder altid lave priser på kompatible printertonere og blækpatroner til printere, fax, scan og kopimaskiner samt kontor- og IT-produkter.

Du kan både købe hos InkPro som privatperson, men også som virksomhed og offentlig institution.

Kigger man på Trustpilot, så har InkPro 5 ud af 5 stjerner og en trustscore på 9,3 ud af 10, som er baseret på over 23.000 anmeldelser. Det skyldes både at varerne er billige samt af høj kvalitet. Derudover tilbyder InkPro fragt fra kun 29 kroner.

InkPro tilbyder også en række services til deres kunder. Blandt andet giver de en gratis printerpatron med hver gang man bestiller på deres hjemmeside. Som kunde skal du blot lægge den gratis blækpatron i indkøbskurven, når du bestiller på hjemmesiden. Du kan max få 1 blækpatron med pr. ordre. Til gengæld kan du benytte tilbuddet hver gang du handler på InkPro. Der er tilmed flere forskellige printerpatroner at vælge imellem.

InkPro vil være billigst på kompatible toner- og blækpatroner, tromler, vedligeholdelse- og overførelseskit samt farvebånd og Solid ink. Det betyder også, at de har lavet prisgaranti på lige netop de produkter. For dig som kunde betyder det, at hvis du har købt en kompatibel vare til 100 kroner hos InkPro og derefter ser den hos en konkurrerende forretning til 95 kroner, så kan du få difference på 5 kroner udbetalt. Du skal blot henvende dig til InkPro, når du ser det hos den konkurrerende forretning og medbringe dokumentation for, at den er billigere et andet sted. Prisgarantien gælder i hele 14 dage efter du har købt din vare.

InkPro er e-mærket, hvilket garanterer dig som kunde en tryg og sikker handel. Virksomheden har 25 ansatte og 1 praktikant.

Du kan læse mere om InkPro her.

Adresse

Adresse:

Islevdalvej 148, 2610 Rødovre

GPS:

55.69799063961565, 12.433247992979204

Telefon: