Inventarland er en dansk virksomhed, der udover den omfattende webshop også tæller tre fysiske showroom/butikker i Odense, Valby og Slagelse, hvor kontoret også er. Hos Inventarland finder du et kæmpe udvalg af alt inden for inventar til butikker, mødelokaler, kontorer og lignende. Uanset om du skal have møbleret et helt kontordomicil eller blot mangler nogle enkelte kontorstole eller skriveborde, så kan du finde det her.

Inventarlands primære kundesegment finder man inden for erhverv. Det betyder dog ikke, at private ikke kan gøre en god handel, ved at smutte ind på webshoppen eller besøge en af de tre butikker.

Få professionel hjælp

Inden man køber eksempelvis et hæve/sænkebord eller en kontorstol, så kan det være en rigtig god ide at få hjælp af en fagmand, til at vælge den helt rigtige model. Især hvis man som virksomhed skal købe et større antal, er det rigtig fornuftigt at få en konsulent ud. Dårlige arbejdsstillinger og ømme muskler i ryg og nakke er en af de største syndere, når det kommer til sygefravær.

Det kan måske ikke fjernes med ergonomiske møbler, men det kan nedbringes. Der kræver dog at både stolen og bordet er det rigtige i størrelse og form og ikke bare at den har funktionerne.

 

Adresse

Adresse:

Trafikcenter Allé 12 4200 Slagelse

GPS:

55.3880225, 11.358308099999931

Telefon: