Vestegnens låseteknik, er en låsesmed der dækker hele København. De tilbyder låseservice og alle former for sikringsarbejde, uanset om det er omkodning af lås, oplukning, udskiftning eller noget helt fjerden. Da man aldrig ved hvornår behovet for en låsesmed kan opstå, har Vestegnens låseteknik også døgnvagt. Så uanset om du har brug for udskiftet en lås planmæssigt en torsdag eftermiddag, eller du har brug for at blive lukket ind klokken 04 om natten en lørdag, så kan du ringe til 22 42 20 00.

Låsesmed

Der er kan være mange grunde til at mange har brug for en låsesmed. En af de mest hyppige, er at man er kommet til at smække sig ude, og har glemt nøglerne indenfor. Det kan også være, at man er udlejer af en ejendom, og har brug for at komme ind i en lejlighed eller lignende. Det kan naturligvis også være, at man har tabt sine nøgler i byen eller lignende, hvilket leder hen til næste punkt.

Låseservice

Udover oplukning af låse, så tilbyder Vestegnens Låseteknik også låseservice, dette dækker blandt andet over udskiftning af lås omkodning af lås osv. Har man fået stjålet, eller tabt sine nøgler, og er der noget der kan identificere at nøglerne med ens hjem, skal man tage affære. Der er naturligvis ikke andre, der skal have adgang til ens hjem, end dem du giver lov. Desuden er det ikke altid at forsikringen dækker, hvis gerningsmanden har haft en nøgle.

 

Adresse

Adresse:

Vamdrupvej 4G, 2610 Rødovre

GPS:

55.67155, 12.467266

Telefon:
Email:

-