Som navnet antyder det, er Låsesmeden Nordsjælland en låsesmed der opererer i Nordsjælland. Uanset hvor på Nordsjælland man befinder sig, rykker låsemeden ud inden for ca. 30 minutter. Så har du brug for en låsesmed i Rungsted, Birkerød, Vedbæk eller et helt fjerde sted på Nordsjælland, så er det her. Man ved aldrig hvornår man kan få brug for en låsesmed, og hvad man skal bruge ham til. Det kan være, at man har smækket sig ude af sit hus. Det kan også være, at man bare gerne vil have tjekket om låsene i ens hjem er som de skal være.

Det er naturligvis helt sikkert, at så hjælp af Låsesmeden Nordsjælland, og de arbejder sammen med politiet og andre relevante myndigheder. Det gør de naturligvis for at sikre, at man rent faktisk har lov til at få lukket den pågældende lås op. Der er krav om fremvisning af gyldigt billedID, ligesom der altså skal betales for opgavens udførelse på stedet.

Verisure Alarm Partner

Udover at være låsesmed, er virksomheden også såkaldt Verisure Alarm Partner, hvilket betyder at de er godkendt til at sælge Verisure alarmer til fordelagtige priser. Hvis man alligevel overvejer at få skiftet låse og lignende, kan man altså med fordel også kigge på mulighederne for at få installeret et alarmsystem.

Adresse

Adresse:

Hjaltesvej 20, 3080 Tikøb

GPS:

56.022775, 12.454079999999976

Telefon:
Email:

-