Hvis man har en webshop, hjemmeside eller på anden måde kommunikerer digitalt, er det meget fristende at skrive teksterne selv. I mange tilfælde er det også den rette løsning, da det er dig, der kender dine produkter eller ydelser bedst. Medmindre du rent faktisk sælger kommunikation, så er det med stor sandsynlighed ikke din reelle styrke. Hvis du gerne vil have at du og din virksomhed fremstår professionel og tjekket, er det derfor en god ide at hyre en fagmand til at klare denne del af arbejdet.

At hyre en copywriter som Majbritt Lund er ikke gratis, men skal betragtet som en investering frem for en udgift. Tekst og kommunikation er noget man investerer i for at få et afkast. En god tekst er en tekst der er effektiv og som styrker salget. Den rette tekst kan derfor også gøre meget mere, end du måske lige går og tror. Samtidig kan en dårlig tekst have en meget skidt effekt.

Hvis en potentiel kunde læser dit nyhedsbrev og ikke finder det fængede, vil de hurtigt gå videre til næste mail. Hvis din ydelse er beskrevet utydeligt eller dårligt på din hjemmeside, vil den potentielle kunde med stor sandsynlighed finde en konkurrent hvor det står bedre og klarere. Du kan altså tabe meget på gulvet, ved at kommunikere dårligt eller uklart.

En tekst skal sælge dig, og en tekstforfatter er derfor en der sælger dig med ord. Det kan være svært at sælge sig selv, da man kan have svært ved at se sine egne styrker og begrænsninger. En dygtig tekstforfatter har erfaringen og kompetencen til at gøre dette.

Adresse

Adresse:

Torveporten 2, 2500 valby

GPS:

55.6538611, 12.5099275

Telefon: