Hvis du har fuldstændig styr på økonomien, ved lige præcis hvordan du skal investere dine penge, og er sikker på at det afkast du får for dine investeringer er det rigtige – så er du heldig/dygtig. Sådan er det nemlig lang fra alle der har det. Mange går rundt med en ide om, at deres pensionsopsparing ikke rækker, eller ikke er investeret godt nok. Mange tager heldigvis fejl, men der er også mange der har ret.

Miranova er en virksomhed, som tilbyder uvildig formuepleje. Det betyder, at de ikke har nogen interesser i, hvad dine penge investeres i. Kun at investeringen skal være så god og så sikker som muligt. Der er mange pensionsselskaber og lignende, der har interesser, der ikke nødvendigvis er i kundens bedste interesse. Derfor kan afkastet også ofte være lavere, end det kunne være, hvis ens penge var investeret bedre. En anden ting er, at det er dyrt at investere mange steder. Ofte betaler man et stort beløb om året i gebyrer.

Miranova.dk kan du tage en test og se hvor meget du kan spare på dine investeringer. Uanset om der er tale om frie midler, formue eller din pension, så kan det være en god ide at få nogle uvildige øjne på dine penge.

Adresse

Adresse:

Gyngemose Parkvej 50 2860 Søborg

GPS:

55.7262561, 12.476217499999962

Telefon: