Naturebaby baser deres forretning på produkter til babyer, som er økologiske og naturlige. Det er en dansk webshop, som gerne vil kunne tilbyde kunderne de bedste produkter, når det kommer til økologi og bæredygtighed. Det er vigtigt for dem at de produkter, de sælger, lever op til deres egne standarter, om økologi og bæredygtighed. Derfor forhandler de kun mærker, som fokusere på netop dette.

Produkterne består bl.a. af legetøj, som dukker og bamser, udstyr som amme-pude, hagesmække, barnevogne, bleer osv. Naturebaby.dk har alt til barnet. Det er ikke nødvendigt at søge andre steder hen, for Naturebaby har nok Danmarks største udvalg, inde for økologiske produkter, til baby og barnet.

Økologiske mærker

De føre mærkerne Serendipity, Konges Sløjd, Studio Feder, Bonét et Bonét, Disana og mange flere. Det har en stor betydning for dem, at de forskellige brands er GOTS certificeret. Dette betyder at virksomheden lever op til stænge krav, når det gælder bæredygtighed og økologi. Vigtigst af alt, så vil de gerne sikre sig at forældre kan købe gode og sunde produkter til deres børn. Når produkterne er økologiske og ikke indeholder kemiske stoffer, hvilket betyder at barnet ikke ville kunne udvikle en allergi, som bliver taget med resten af livet.

Kundeservice

Webshoppen har dag til dag levering, som sikre at du kan få leveret din ordre hurtigt efter den er blevet bestilt. Køber du for mere end 599 kr. så får du gratis fragt, så du ikke skal bekymre dig om dette. Derudover har shoppen fået fem stjerner på Trustpilot, da de leverer en god service og gode produkter.

Adresse

Adresse:

Frederiksborgvej 16B 3200 Helsinge

GPS:

56.0206659, 12.19999000000007

Telefon:
Web:

-