Leder du efter en fagmand, som kan hjælpe dig med optiker relaterede produkter og services? Så er hjemmesiden Optikteam.dk den helt rigtig side at besøge, uanset hvor du bor henne i landet.

Optik Team er en samlet optiker organisation, som består af mere end 150 lokale optiker forretninger, som er spredt ud over hele Danmark. Selvom Optik Team er en samlet organisation, så er hver enkelt butik stadig selvstændig, og er ikke bundet på faste priser og fælles tilbud. Folkene bag Optik Team vil nemlig gerne beholde de trygge rammer der er i en lokal optiker forretning, så kunderne stadig kan føle sig unikke og specielle hos forhandleren

Så tænker du sikker, hvad grunden så er til at din lokale optiker skal være en del af Optik Team. Det er ganske enkelt for at kunne give dig som kunde, de bedste og mest kvalitetsbevidste produkter – til konkurrencedygtige priser.

De fleste lokale optikerforretninger har svært ved at følge med på priserne, da de store internationale kæder, kan skrue ned for prisen, pga. der store indkøb af vare. Dette har Optik Team prøvet at sætte en stopper for, ved at samle denne lange række lokale optikere, som sammen kan gøre deres indkøb, men stadig være selvstændige med deres valg af produkter og priser. Alle de lokale optikere er derfor naturligvis dansk ejet.

På Optik Teams hjemmeside, kan du nemt finde den optiker forretning som ligger nær din bopæl. Du skal blot indtaste det postnr. som du bor ind under, og så får du vist de Optik Team forhandlere, som du har nær dig. Det går ganske hurtigt, og du kan hurtigt finde frem til den lokale optiker, som kan give dig de bedste produkter, og den bedste service – til konkurrencedygtige priser og med personlige tilbud.

Adresse

Adresse:

Boelskilde 11 7120 Vejle Øst

GPS:

55.718699, 9.6023218

Telefon: