Vi kender det alle sammen, vandhanen drypper og vi ved ikke hvad vi skal gøre ved det. Derfor ringer man efter en Vvs’er, som kan fiske problemet. Men lige som der er forskel på restauranter så er der også forskel på Vvs-virksomheder. Hvis du vil være sikker på at få den bedste service, kan du trykt tage fat i Pilegaard-Henriksen. Denne Vvs-virksomhed har en lang erfaring med at udføre mange forskellige opgaver for både private -og erhvervskunder. Pilegaard-Henriksen kan udføre alt lige fra dryppende vandhaner til større installationer på nye og store byggerier. Dette gør at denne fagmand, er den helt rigtige at tage fat i, når der er problemer med vand, varme, blik m.m.

Din fynske vvs-fagmand

Virksomheden er landsdækkende, men har base på Fyn og derfor er der aldrig langt til din fynske Vvs. De har en historie som går mere end 100 år tilbage og derfor kender de til lidt af vært i branchen. De søger for at følge med på nye og innovative løsninger, som er med til at føre dem frem.

De fleste af virksomhedens medarbejdere er fagspecialister og dette betyder konkret, at det er den bedste medarbejder, der bliver sendt ud til dig, som er specialist inde for lige netop, det du har brug for.

Kvalitet til en lav pris

Du kan som kunde være sikker på at kvaliteten er i top, da Pilegaard-Henriksen er ISO 9001 Certificeret Vvs-installatør. Du kan være sikker på at opgaven bliver løst på højt niveau med en fremtidssikring til en lav pris.

Adresse

Adresse:

Cikorievej 4 5220 Odense SØ

GPS:

55.392596, 10.43759590000002

Telefon:
Web:

-