Pillestoker er udover at være en forhandler af alt inden for pillefyr og pillebrændere, også en håndværker der tilbyder service af stort set alle former for pillefyr og brændere der er på markedet. Virksomheden har arbejdet med pillefyr og brændere siden 1998, hvor de kom på det danske marked, og du finder derfor heller ikke nogen, der har mere erfaring på området, hvilket er din sikkerhed for kompetent og professionel udførelse af arbejdet.

De produkter som Pillestoker forhandler er også primært dem der ydes service på. De er nemlig nøje udvalgt, da det er de produkter som Pillestoker ved er blandt de bedste på markedet og derfor kan stå inde for. Inden du køber et pillefyr eller en pillebrænder, er det derfor også altid en god ide at rådgive dig med en professionel på området, så du køber det, der passer lige til dit behov.

Blandt de mærker som Pillestoker forhandler, finder man blandt andre RTB Pillefyr, Vølund, BlackStar og mange andre. Som tidligere nævnt, så finder du kun mærker på shoppen, som Pillestoker har gode praktiske erfaringer med.

 

Adresse

Adresse:

Præstøvej 153 4640 Faxe

GPS:

55.179888, 12.060913

Telefon: