Soundstorexl.com er den største danskejet webshop der sælger professionelt lydudstyr, lysudstyr, sceneudstyr, studieudstyr og DJ udstyr.

Dansk webshop med udenlandske priser

Selvom siden er dansk laves der stadig prisgaranti på de billigste priser i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. Så derfor vil du kunne købe dit udstyr på soundstorexl til priser du kender fra udenlandske webshops.
Når du handler her, får du derfor dansk garanti, dansk support og danske handelsbetingelser, uden at det koster dig ekstra. SoundStoreXL.com blev skabt i 2011, da markedets dengang tre største butikker valgte at slå sig sammen til én shop. Målet var klart; at have det største sortiment og den bedste service, til de billigste priser.

Service og garanti

SoundstoreXL går meget op i at kunderne er tilfredse og at der bliver ydet en ordentlig service.
Det er vigtigt for SoundstoreXL, at du får det rigtige udstyr og at det fungerer. Derfor yder de selvfølgelig en ekstra god service og support både før og efter dit køb. De hjælper glædeligt med at guide dig til det udstyr der passer bedst til dine behov. Om det så er som hobby DJ, eller professionel DJ, eller om du vil indspille musik i dit eget hjemmestudio eller meget andet.
Alt udstyr købt hos SoundStoreXL.com er naturligvis dækket af dansk garanti og returret. Du har faktisk op til 365 dages returret.

og man må sige at de lever op til dere vision om service og garanti, da folk er yderst tilfredse med dem, hvis man kigger på trustpilot, her har de 5 ud af 5 stjerner på næsten 200 anmeldelser. Hvor de fleste der skriver er enige om at der er god service, gode priser og hurtig levering, samt produkterne er af høj kvalitet.

Så hvis du har en indre DJ eller kunne tænke dig at oprette dit eget mobil diskotek, eller at lave dit eget hjemmestudio så kig forbi SoundstoreXL.com og find dit udstyr.

Adresse

Adresse:

-

Telefon: