Om advokatfirmaet

Stage Advokatfirma er et højt specialiseret advokatfirma, der udelukkende er dedikeret til behandling af kriminelle forsvarssager. Hvis du har brug for en advokat med stor ekspertise og erfaring i straffesager, bør du seriøst overveje en af ​​advokaterne fra Stage Advokatfirma. Advokaterne fra Stage Advokatfirma har arbejdet som anklagere, hvilket er en stor fordel ved planlægningen af ​​en effektiv forsvarsstrategi for din sag. De kender anklagernes og politiets arbejdsmetoder. Advokaterne i Stage Advokatfirma er kvalificeret til at foretage deres egne undersøgelser, når materiale fra politiet viser sig utilstrækkeligt. Du kan være sikker på, at Stage Advokatfirma vil stå op for dig.

Valg af advokat
Du har altid ret til at vælge dit eget juridiske forsvar. Selv når retten allerede har udpeget en advokat til din sag, har du stadig ret til at ændre din forsvarsadvokat. Hvis du ønsker det, og du ikke selv kan kontakte den nye advokat, f.eks. fordi du er i varetægt, kan du anmode enten politiet eller personalet i fængslet om at sende en meddelelse til retten med angivelse af advokatens navn, som du gerne vil have, repræsenterer din sag.

Når retten har godkendt den nye forsvarsadvokat, vil han eller hun besøge dig i fængsel. Vær opmærksom på at det kan tage op til en uge at gennemføre denne ændring.

Adresse

Adresse:

Vesterballevej 25

GPS:

55.5249906, 9.725040700000022

Telefon: