Tennberg er et rengøringsfirma der har flere års erfaring og et firma, som kan sørge for at rengøringen vil blive udført i højeste kvalitet. Én af de opgaver som virksomheder står overfor og som ikke kan overses, er rengøringen. Hvis der ikke bliver gjort rent regelmæssigt, kommer det til at gå ud over virksomhedens medarbejdere og produktiviteten. Men de fleste virksomheder har ikke selv tid til at gøre rent. Det er her Tennberg kommer ind i billedet. Tennberg har siden 2007 gjort rent for både virksomheder og private kunder. Virksomhederne spænder fra klinikker, ambassader til restauranter.

Tæt og personlig dialog

Med en tæt og personlig dialog med kunder, giver dette rengøringsfirma en exceptionel service. De er store nok til at kunne klare alle opgaver, der har med rengøring at gøre og er små nok til at have den personlige dialog. Der bliver lagt vægt på at finde de bedste og mest optimale metoder og rutiner for, at gøre rengøringen så god som mulig. Dette betyder at der ved hos Tennberg, vil der blive leveret en stabil rengøringsservice.

Kontrol

Der vil fra tid til anden blive fortaget kontrol af rengøringen i virksomheden for at sikre at kvaliteten forbliver høj. På den måde vil alle aftaler også blive overholdt og der vil ikke blive sprunget noget over.

Tager gerne i mod feedback

Tennberg er meget imødekommende og vil heller end gerne høre, hvis der skulle opstå et problem og om der evt. skal laves ændringer i rengøringen. Dette rengøringsfirma vil sørge for at I kommer i centrum og at jeres krav bliver opfyldt på bedstevis.

Adresse

Adresse:

Høffdingsvej 36 2500 Valby

GPS:

55.6569221, 12.507326799999987

Telefon: